TÜRKİYE’M KULAK VER !!!

26 Ekim 2011 Çarşamba

TÜRKİYE’M KULAK VER !!!

Vanda geçen hafta deprem oldu.Hepimiz çok farklı şeyler düşündük şüphesiz TV lerde yardım çağrıları, farklı görüşler ortaya çıktı.

Bundan önce meydena gelen ve ders almamız gereken depremi hatırladık ister istemez.Bunları hatırlamak bile bizleri çok üzdü süphesiz.Görülen o ki, kimse yaşanılan onca acıya rağmen en ufak bir ders almamış.Binalar çürük malzemeler ile yapılmış,manzara yine bildik manzara, yardımlar iyi organize olmamış, insanlar zaten depremin vermiş olduğu yıkım ile yıkılmış birde üzerine yardımların verilememsi ve iyi organize edilememesinden doğan aksaklık orasını iyice yaşanılmaz hale getirmiş.Yaşamayan bilmez derler yaAllah vatanımıza milletimize yurttaşlarımıza böyle bir acıyı yaşatmasın.
Deprem olmasına rağmen, acımız sonsuz olmasına rağmen, depremin hemen öncesinde meydana gelen ve ciğerlerimizi dağlayan şehit haberleri o bölgeye bakışımızı da değiştirdi malesef. Yardım bekleyen ve bizlerden gelebilecek her türlü yardıma muhtaç yurttaşlarımıza bir çok insan “PKK Yardım etsin, bize silah çekmeden böyle düşünselerdi” demedi mi?Bu şekilde konuşmak, Çanakkalede, Kafkaslarda, Balkanlarda ve birçok cephede omuz omuza savaşmış, onuru gururu ile yüzyıllar boyunca ayakta kalmış bir ulusa, o ulusun evlatlarına hiçbir şekilde yakışı kalmaz.

Bizler Terörü temizleyeceksek, diğer olumsuz şartları ortadan kaldıracaksak yine omuz omuza vererek, beraber bunu yapacagız.Şunu unutmayalım ki Terör sadece bizim değil tüm Türk milletinin başına beladır.Terörün peşinden gidenler cahillerden başkaları değillerdir.Bunuda cahilliği yenerek yine eğitim ile aşacağız.Geçmiş yıllarda bizi biz yapan benliklere nasıl ulaşıldıysa yine beraber buna ulaşacağız.Bundan en ufak bir şüphe duymuyorum, sizde duymayınız.

Şunuda unutmayalım ki teröristler sadece dağda taşda bize silah sıkmıyorlar, asıl teröristler aramızda bizi bize düşürenler kravat ile takım elbise ile aramızda dolaşıyor, vatanı ona buna peşkeş çekiyorlar.
Cumhuriyet kurulurken, Atatürk tarafından da söylendiği gibi “Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.” Bütün eleştirilerinizi bugünü göz önünde bulundurarak yapmak gerekiyor.

Hepimiz kardeşiz, unutmayalım ki yarın başımıza gelebilecek kötü bir durumda yine birbirimize tutunarak ayağa kalkacağız.

Türkü ile Kürdü ile Lazı ile Manavı ile bizi biz yapan ANLI ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZ ASLA İNMEYECEK.

Allah Askerimize, ordumuza güç kuvvet versin.Deprem bölgesindeki kardeşlerimize de sabır ve kolaylıklar versin.
Bu olaylar bize çok derin acılar yaşattı.Vatanımızın Başı sağolsun.
Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!